HF og VUC Roskilde skaber småjobs til udsatte ledige


”Vi er stolte over at være med i et projekt, der giver så god mening, og hvor vi reelt kan være med til at gøre en forskel for andre mennesker. HF og VUC Roskildes vision er, at unge og voksne borgere kan få styrket deres kompetencer i jobs, og at virksomheder løbende kan sikre, at deres medarbejdere har de rette kompetencer. Med de muligheder og tiltag, der tilbydes igennem projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet i form af kompetenceløft og småjobs, styrker vi ikke kun vores egne visioner, men bidrager også til værdier som mangfoldighed, ligeværdighed og udvikling, som netop er til gavn for både borgere og virksomheder. Derudover er det win-win, at to kandidater får glæden af at udvikle sig samtidig med, at vi får løst nogle opgaver, vi ikke altid kan nå i hverdagen” udtaler Brian Dencker, Uddannelsesleder og Chefkonsulent hos HF og VUC Roskilde og VUC Business Partner.

VUC Roskilde er via projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet med til at gøre en forskel for udsatte ledige i Roskilde Kommune. Sammen med Anlægsgartner Gottlieb A/S, Burger King Roskilde, Café Korn, Chr Hansen, CLAVIS sprog og kompetence, Constructa, De Forenede Dampvaskerier A/S, Enemærke & Petersen A/S, Kaffe Karma, KeepGoing ApS, Klimaks Rengøring, Polygong Group, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Festival, Roskilde Kommune, Roskilde Tekniske Skole, Roskilde Universitet, Scandic Hotel Roskilde, ZBC, og Zealand – Sjællands Erhvervsakadademi er de med til at afprøve og udvikle projektet, som har til mål at få 120 udsatte ledige i småjobs og samtidig udvikle en ny skalerbar beskæftigelsesmodel.

Projektet er støttet af EU Socialfonden og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til december 2022.