Første udsatte ledige i forløb hos De Forenede Dampvaskerier


“Hos DFD ønsker vi at bidrage aktivt til de lokalsamfund, som vi er en del af. Vi har altid haft et godt samarbejde med Roskilde Kommune, og derfor ser vi også frem til at udbygge den lokale indsats sammen med en række andre stærke lokalaktører i projektet Varig tilknytning til jobmarkedet”, lyder det fra Lene Jørgensen, Produktionschef hos De Forenede Dampvaskerier A/S: ”For os er det vigtigt, at vi også i fremtiden kan tilbyde konkurrencedygtige vaskeriløsninger til vores kunder, og i den sammenhæng er vi afhængige af kompetent arbejdskraft. Derfor ser vi det som en stor fordel, hvis vi gennem projektet og vores eksisterende erfaringer med rekruttering fra kanten af arbejdsmarkedet, kan være med til at udvikle en skalerbar beskæftigelsesmodel. Også understøttelsen af FN’s Verdensmål #8 og #17 er i tråd med DFD’s CSR-arbejde”.

De Forenede Dampvaskerier er med til at gøre en forskel i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, hvor de første kandidater er startet i forløb den 1. juni 2021. Dermed skydes projektet for alvor i gang, når udsatte ledige får mulighed for at udvikle sig i ordinært job.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.