CP ApS satser på innovation til gavn for miljøet og bliver medlem af Corolab! 


Innovation har gennem hele CP’s historie været et keyword, og det er det stadig, fortæller Julie Bruun, CP´s Adm. Direktør. For et års tid siden introducerede CP fx et transportabelt solcelleanlæg, SunCap, til deres skurvogne på byggepladserne. CP er i gang med at videreudvikle produktet, da der er stor interesse for projektet.  

”Når vi bliver medlem af Corolab, er det, fordi vi tror på, at stærke partnerskaber kan skabe endnu bedre løsninger. Og det er der brug for – især løsninger, der forener menneskelige, miljømæssige og økonomiske interesser” fortæller Julie Bruun.  

CP ser frem til at bidrage med både faglig viden og deres måde at arbejde på, hvor de er vant til at tænke i løsninger. CP bidrager ligeledes med et stærkt netværk, både lokalt og branchemæssigt.  

CP er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner. CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet virksomhed med ca. 140 medarbejdere. CP´s kundekreds spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner. Du kan læse mere om CP her: https://www.cp.dk/ 

Vil du høre mere om at være medlem af Corolab? Kontakt Direktør, Karolina Osipowska på karolina@corolab.dk