Corolabs 9. generalforsamling


Til generalforsamlingen den 9. maj 2023, hvor årets beretning, regnskab, budget samt årsplan for Corolab blev fremlagt, var der enighed om, at flere skal drage nytte af den forskel, vi laver i fællesskab. Det ligger naturligt, som næste skridt, at vi skal ud og engagere endnu flere som medlemmer, og at vores udviklede koncepter og nye løsninger skal skaleres fra Roskilde og ud i landet.

”Vedtægterne har fået en gennemgribende bearbejdning og gennemskrivning som afspejler Corolabs virke – nu og i fremtiden. Corolab skal ud at afprøve koncepter i hele Danmark, så vi kan aktivere flere i innovationsprojekter og dermed skabe endnu mere værdi.” siger Esben Terstrup, bestyrelsesformand i Corolab.

De næste udviklingstrin i Corolab vil blive taget sammen med blandt andre det nyvalgte bestyrelsesmedlem Signe Lopdrup, adm. direktør i Roskilde Festival-gruppen, og den nye suppleant Torben Stevold, områdedirektør i Danske Bank. Se den samlede bestyrelse her.

Tak til bestyrelsen for jeres store engagement Esben TerstrupJens Lautrup NørgaardTomas BreddamGlenny HansenHanne Selsholt BritzJeppe TrolleJette TjørnelundJohnny VinkelLars LindskovLasse Peter OtzenPeter KjærSigne LopdrupCamilla Vilby-MokvistJacob AabroeJesper ØstrupMichaeel EmborgTorben StevoldHenrik KolindKarolina E. Osipowska

Formandskabets beretning 2023

Læs og download formandsskabets beretning v. Formand Esben Terstrup og Næstformand Jens Lautrup Nørgaard her:


Referat Generalforsamling nr. 9 d. 9. maj 2023
Vedtægter 2023
Årsrapport 2022