På rundtur i Det Cirkulære Laboratorium på Roskilde Festival 


PÅ RUNDTUR I DET CIRKULÆRE LABORATORIUM PÅ ROSKILDE FESTIVAL

Corolab-sekretariatet tester URBAN TREE, der på fascinerende vis smelter møbel, klimatilpasning og begrønning sammen i ét og samme produkt. URBAN TREE blev af Fors A/S og ROCKWOOL Group A/S valgt som én af morgendagens løsninger til #COCONF22 og vandt førstepræmien sponsoreret af Danske Bank, der har hjulpet med videreudviklingen af prototypen. Efterfølgende er innovatørerne Sophie AgergaardLouise Kjær-Hansen og Birgitte Holt Andersen fra
CWare Circular Economy blevet sat i forbindelse med The Circular Lab / Det Cirkulære Laboratorium på Roskilde Festival der er en af COCONF-forløbets strategiske samarbejdspartnere, idet iværksættere her får lejlighed til at stressteste i et midlertidigt miljø med mange mennesker, samt få adgang til viden og netværk, som er vigtige for at løfte løsninger videre og skabe et stærkere forretningsgrundlag.

På rundturen i The Circular Lab / Det Cirkulære Laboratorium besøgte vi også Hakko, der bruger fermentering til at udvikle innovative fødevareprodukter indeholdende overskudsgrønt fra bl.a. Legro Gartneri. Disse to virksomheder fik kontakt til hinanden på baggrund af Fra sidestrøm til startup som Corolab, Food & Bio Cluster DenmarkErhvervshus Sjælland og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – gennemførte i foråret under Erhvervsfyrtårnet Biosolutions Zealand.

Kristine Barenholdt BruunBo Astrup KristensenNiels HøgholtPhilip BindesbøllTorben Stevold