Genbrugsspillet er kommet i App Store


SØG, DOWNLOAD, SPIL. ”Genbrugsspillet” blev af ARGO valgt som en af morgendagens løsninger til COCONF20 og spillet er nu i App Store og Play Store. 

Du kan downloade spillet her: https://lnkd.in/eGcnY7JC – eller se med i videoen ovenfor, som tager dig gennem delelementer af brugerrejsen. 

App-løsningen gør læring om genbrug, ressourcer og affaldssortering underholdende gennem gamification. I spillet har ARGOs virtuelle genbrugsplads brug for hjælp. Der skal sorteres og ryddes op, så ressourcer ikke ender i skraldespanden. De indsamlede materialer får bl.a. nyt liv i værkstedet, hvor brugeren bliver guidet til at samle og bygge nyt, så det kan sælges.

Løsningen er et forbilledligt eksempel på, hvordan COCONF-forløbet er med til at sikre en grønnere fremtid gennem innovation og partnerskaber mellem studerende, Mark Svendstrup og Phillip Mayland, og Finn Kjær fra ARGO. Involveringen af børn og deres forældre er med til at sikre, at flere får øjnene op for, hvordan vi forlænger ressourcers levetid, og datamatikerstuderende fra Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – arbejder løbende på at forbedre og tilføje elementer til spillet gennem virksomhedspraktik i ARGO. Det arbejde fortsætter igen til efteråret, og der er lige nu åbnet op for ansøgninger.