Chr. Hansen hjælper udsat ledig tilbage på arbejdsmarkedet


”Vi har igennem årene fået en del erfaring med at have ledige tilknyttet virksomheden med gode resultater, og vores nye kollega er blot endnu et eksempel på dette. Han er ansat 6 timer om ugen, og disse timer er med til at gøre en stor forskel for både ham, vores eksisterende medarbejdere og Chr. Hansen som virksomhed. Vi kan kun anbefale andre virksomheder at bakke op om indsatsen om at hjælpe kandidater i småjobs. Det giver mening på så mange måder,” lyder det fra Mia Bondesen, Produktionskemiker hos Chr. Hansen, hvor til hun fortsætter: ”Hos Chr. Hansen er vi stolte af at hjælpe en kandidat ind på arbejdsmarkedet og samtidig arbejde for inklusion og bidrage til en ny tilgang, hvor beskæftigelsesindsats i højere grad indgår i flere formaliserede netværk og partnerskaber omkring jobskabelsen.”

Mandag den 1. november 2021 var en stor dag for en nu tidligere ledig kandidat i Roskilde, der havde første dag som nyansat hos Chr. Hansen efter at have været i kort praktikforløb. Den stolte medarbejder bidrager med at varetage administrative opgaver i virksomheden, herunder dokumentering af testresultater samt scanning- og analysearbejde. På den måde er han med til at frigive tid til nogle af sine kollegaer.

En stor tak skal lyde til Chr. Hansen og resten af partnergruppen i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, som er med til at gøre en stor forskel!

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.