Byd velkommen til Snoremark – COROs nye medlem


Mjød er ifølge den nordiske mytologi visdommen drik, så med vores medlemskab håber vi, at vi kan være med til at højne den fælles IQ i CORO-lab og dets medlemmer, siger Karin Sloth, der sammen med sin mand Thomas Bredholt driver Snoremark Mjødbryggeri, som er en økologisk gård med en ciderplantage, en bigård og en flok sorte får.

Karin står for produktion i bryggeriet. Snoremarks speciale er genskabelse af den nordiske signaturdrik mjød, der er vin hvor man arbejder med honning i stedet for sukker fra druer. Karin har gentænkt mjød i en moderne version og arbejder i overensstemmelse med principperne i det nye nordiske køkken.

Mjøden er primært baseret på gårdens egen råvarer og har høstet en række fine priser i konkurrence med anden dansk frugtvin. I samarbejde med Nationalmuseet har Snoremark som det eneste mjødbryggeri desuden genskabt mjød fra den danske oldtid baseret på arkæologiske fund af indtørrede rester af mjød.

Ud over visdomsdrikken, så kan vi mere konkret også bidrage med viden, netværk og nytænkning inden for flere områder, siger Karin Sloth. I tilknytning til mjødbryggeriet har hun og Thomas en stor kontaktflade indenfor madhåndværk og ikke mindst drikkevarer, hvor Karin bl.a. er næstformand i foreningen Dansk Vin, hun er desuden idekvinden bag Roskilde succes RO:kost.

Karin har desuden gennem 20 år drevet Karin Sloth Kommunikation, og arbejder her med kompetencegivende uddannelse af kommunikatører og har i den forbindelse udgivet flere fagbøger om strategisk kommunikation. Hun har derfor også en stor viden og fagligt netværk indenfor strategisk kommunikation og ledelse.

”Med medlemsskabet i CORO-lab satser vi på, at få nye givende kontakter, samarbejder og dermed ny viden indenfor produktion af drikkevarer og oplevelsesbranchen” fortæller Karin.

Læs mere om Snoremark her.