Burger King Roskilde gør en forskel


”Jeg har set, hvor meget en ny medarbejder kan rykke sig med lidt hjælp fra en kollega, der kan give lidt ekstra. Jeg håber at kunne inspirere og hjælpe min nye kollega med at udvikle sig både i sit arbejde hos Burger King, men også personligt,” lyder det fra Sara Al-Batat, som er blevet certificeret buddy og nu er klar til at tage imod sin nye kollega i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, der har som mål at få 120 udsatte ledige i ordinært job.

Hos Burger King går de ind for at gøre en forskel for både virksomhed og kollegaer. Her betragtes kollegaer som familiemedlemmer, og fællesskab er en af grundstenene på arbejdspladsen. Netop det kollegaskab glæder Sara sig til at præsentere den kommende kollega for. Burger Kings første kandidat starter i forløb på arbejdspladsen i juni 2021, hvor varmt kollegaskab og udvikling venter.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.