Bevilling til initiativet Virtuelt oplevelsesunivers Roskilde


Projektet ’Virtuelt oplevelsesunivers Roskilde’ har fået en bevilling af Roskilde Kommunes Udvalg for Vækst, Erhverv og Globalisering til det videre arbejde med udviklingen af et innovativt, interaktivt og digitalt oplevelsesunivers, der understøtter og forstærker byens unikke oplevelser og tilbud.

Projektet er initieret af Roskilde Handel, der udtaler “Det er fantastisk at vi sammen med en stærk og mangfoldig partnerkreds nu kan igangsætte den videre proces for et fælles digitalt oplevelsesunivers. Formålet er at skabe sammenhængskraft mellem bl.a. kultur, handel, turisme og uddannelsesinstitutionerne her i byen og ambitionen er, at vi med resultaterne heraf kan nominere Roskilde som EU’s mest innovative by inden 2025” – Henrik Peter Reisby Nielsen, City Manager, Roskilde Handel.

Projektets partnerkreds består bl.a. Boligselskabet Sjælland, Gimle, Musicon-bydelen, Roskilde Domkirke, Roskilde Kongrescenter og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Vi ser frem til den fælles indsats og skabelsen af de komplimenterende oplevelser for hele Roskilde og byens besøgende samt borgere, der får en endnu mere attraktiv by at bo og leve i.

Vil du høre mere om projektet? Så tag fat i Innovationskonsulent Anna Brouw Emilsdóttir på anna@corolab.dk