BAUHAUS Roskilde støtter op om at gøre en forskel i projekt VTA


BAUHAUS, in the middle of our street. Nu også midt i et stærkt partnerskab om at gøre en forskel for udsatte ledige i Roskilde! Troels Skaaning, varehuschef hos BAUHAUS Roskilde, udtaler: ”Det her er en god mulighed for at være med til at gøre noget godt for både kandidaterne og vores branche og samfund generelt. Ved at gå ind i dette projekt, får vi mulighed for at få flere hænder til at løse opgaverne i huset samtidig med at vi løfter et socialt samfundsmæssigt ansvar. Og det er vi stolte af at kunne bidrage til.”

Ved at tænke i småjobs giver BAUHAUS Roskilde flere udsatte ledige muligheden for at udvikle sine kompetencer og etablere bedre kendskab til håndværkerbranchen og produkthåndtering nogle timer om ugen. På den måde støtter virksomheden op om at gøre en forskel og hjælper flere ind på arbejdsmarkedet.

Projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet skal i tæt samarbejde mellem virksomheder, videninstitutioner, socialøkonomiske virksomheder og Roskilde Kommune udvikle en ny skalerbar beskæftigelsesmodel og samtidig sikre 120 udsatte ledige i job. Sammen bidrager vi til at opnå FN’s verdensmål #8 og #17 og gør en forskel.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.