Anlægsgartner Gottlieb A/S skaber job til udsat ledig


Thomas Gottlieb, administrerende direktør hos Anlægsgartner Gottlieb A/S, udtaler: “Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S er CSR forankret i vores værdier, strategi og vores måde at arbejde på. Mangfoldighed er en ressource, som kan bidrage til vores udvikling, succes og vækst. Vi tror på, at det handler om at udfolde og drage nytte af medarbejdernes forskellige kompetencer til gavn for den enkelte medarbejder og forretningen. Alle har noget at bidrage med. Vi har medarbejdere med forskellige interessante baggrunde og interesser, og de er alle med til at skabe løsninger og resultater. Jeg håber og tror på, at vi igennem Varig tilknytning til arbejdsmarkedet kan skabe endnu flere resultater og gøre en forskel – både for de nye medarbejdere og forretningen. Vores medarbejdere anses som vores væsentligste ressource, og de er med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads”.

Anlægsgartner Gottlieb løser alle typer anlægsopgaver, anlægs- og kloakentrepriser, herunder strømpeforing og tilbyder individuelt tilpassede serviceaftaler til virksomheder, offentlige institutioner, kommuner, boligforeninger og -selskaber, samt private kunder. Læs mere om Anlægsgartner Gottlieb A/S her: https://gartnergottlieb.dk/#videovirksomhedsprofil.

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.