Mennesker og materialer

Hvad sker der hvis vi slipper mennesker og materialer fri på Musicon?

I projektet Mennesker og materialer søger vi svar på, hvad der ville ske, hvis vi lagde ROCKWOOL, planter, sten, træ, vand, lyskilder osv. ud på tomme byggegrunde på Musicon og lod studerende – og alle andre der måtte have lyst – lege med materialerne på en eksperimenterende måde. Det skal give input til forretningsudvikling for de virksomheder der stiller materialer til rådighed og skabe nogle installationer, der kan anvendes midlertidigt og skabe liv i byrummet. Til at igangsætte konstruktion, demonstration og test mv. bliver der formuleret nogle mere eller mindre abstrakte udfordringer og åbne opgaver, som man kan arbejde på til et større arrangement.

Projektet kulminerede i et større arrangement d. 13. september 2017, hvor ca. 80 deltagere fra Tjørnegårdsskolen, Roskilde Tekniske Skole og EASJ samledes.
I blandede grupper udviklede de først idéer til anderledes konstruktioner ved at indtage forskellige perspektiver - eksempelvis deres forældres, en hunds og en astronauts.
Dernæst udarbejdede de konkrete modeller af konstruktionerne, inden de mest interessante blev udvalgt og bygget i større skala ved at anvende nogle af ROCKWOOLs produkter samt andre materialer.

I løbet af efteråret kan installationerne i form af nogle opholdsområder og en bar med klatrevæg opleves på Musicon ved Kebab 4000 og uden for Hal 7
Læs mere om begivenheden her

Du kan se filmen fra dagen her

Partnere

EASJ, Musicon, Orange Makerspace, ROCKWOOL, Roskilde Tekniske Skole

Status

Afsluttet

Kontakt

Martin Thuesen, Senior Projektleder