Chr. Hansen ansætter ny medarbejder igennem projekt VTA

”Vi har igennem årene fået en del erfaring med at have ledige tilknyttet virksomheden med gode resultater, og vores nye kollega er blot endnu et eksempel på dette. Han er ansat 6 timer om ugen, og disse timer er med til at gøre en stor forskel for både ham, vores eksisterende medarbejdere og Chr. Hansen som virksomhed. Vi kan kun anbefale andre virksomheder at bakke op om indsatsen om at hjælpe kandidater i småjobs. Det giver mening på så mange måder,” lyder det fra Mia Bondesen, Produktionskemiker hos Chr. Hansen.

”Hos Chr. Hansen er vi stolte af at hjælpe en kandidat ind på arbejdsmarkedet og samtidig arbejde for inklusion og bidrage til en ny tilgang, hvor beskæftigelsesindsats i højere grad indgår i flere formaliserede netværk og partnerskaber omkring jobskabelsen.”

Mandag den 1. november var en stor dag for en nu tidligere ledig kandidat i Roskilde, der havde første dag som nyansat hos Chr. Hansen efter at have været i kort praktikforløb. Den stolte medarbejder bidrager med at varetage administrative opgaver i virksomheden, herunder dokumentering af testresultater samt scanning- og analysearbejde. På den måde er han med til at frigive tid til nogle af sine kollegaer.

Et stort tak skal lyde til Chr. Hansen og resten af partnergruppen i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, som er med til at gøre en stor forskel!

Status

Igangvaerende

Kontakt

Pernille Sederberg, Senior projektleder