Byens Bilpleje giver udsatte ledige en ny chance

Byens Bilpleje giver udsatte ledige en ny chance

"Byens Bilpleje tager et samfundsansvar ved at have fokus på udvikling af både eksisterende og nye medarbejdere,” fortæller Michael Nilsson og Flemming Mortensen hos Byens Bilpleje, som af den grund nu deltager i projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Med sin store ekspertise og høje faglighed inden for bilbranchen, er Byens Bilpleje fokuseret på at lære fra sig og give udsatte ledige muligheden for at udvikle sine kompetencer.

”Vi deltager i Varig tilknytning til arbejdsmarkedet, da vi får mulighed for at hjælpe nye medarbejdere ind på arbejdsmarkedet og samtidig skabe større smidighed i virksomheden. Projektet tager udgangspunkt i vores behov, og derfor vil et skræddersyet kompetenceløft af nye medarbejdere frigive ressourcer til andre, værdiskabende arbejdsopgaver samtidig med, at vi udrustes til i fremtiden at kunne inkludere nye medarbejdere bedre i virksomheden.”

Byens Bilpleje er totalleverandører til bilbranchen og specialister i alle typer klargøring af biler – lige fra bilpleje til autolakering, rudeskift og meget mere. Læs mere om Byens Bilpleje på https://www.byensbilpleje.com/

Status

Igangvaerende

Kontakt

Pernille Sederberg, Senior projektleder