Bliv COmobil

Bliv COmobil

Løsning: Udrulning af appen NaboGO, der er en dansk platform til samkørsel, som Roskilde Kommune giver virksomheder og uddannelsessteder fri adgang til at benytte i to år.

Værdi: Bidrage til at reducere CO2-udledningen, trængslen på vejene, presset på p-pladserne i byen og give den enkelte mulighed for at spare tid og penge samt at skabe nye relationer.

Projektstatus: De interesserede aktører mødtes første gang til klyngemøde den 28. august 2020 for at udvikle kampagnekoncepter og kommunikationsmaterialer, der kan understøtte en succesfuld udrulning. Fælles lancering sker i september 2021 hos en række større virksomheder og uddannelsessteder i Roskilde, som i partnerskab vil være med til at gøre samkørsel til en naturlig del af hverdagstransporten for medarbejdere og studerende.

Partnere

Aarhus Universitet, Boligselskabet Sjælland, De Forenede Dampvaskerier A/S, DTU, Musicon-bydelen, nabogo, Roskilde Gymnasium, Roskilde Handelsskole, Roskilde Kommune, Roskilde Kongrescenter, Roskilde Tekniske Skole, ZBC, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi.

Status

Igangvaerende

Kontakt

Martin Thuesen, Development manager