Bliv COmobil

Bliv COmobil

Løsning: Udrulning af appen NaboGO, der er en dansk platform til samkørsel, som Roskilde Kommune giver virksomheder og uddannelsessteder fri adgang til at benytte i to år.

Værdi: Bidrage til at reducere CO2-udledningen, trængslen på vejene, presset på p-pladserne i byen og give den enkelte mulighed for at spare tid og penge samt at skabe nye relationer.

Projektstatus: De interesserede aktører mødtes første gang til klyngemøde den 28. august 2020 for at udvikle kampagnekoncepter og kommunikationsmaterialer, der kan understøtte en succesfuld udrulning. Så snart det giver mening ift. covid-19 situationen satses der på en fælles lancering blandt en række større virksomheder og uddannelsessteder i Roskilde, som i partnerskab vil være med til at gøre samkørsel til en naturlig del af hverdagstransporten for medarbejdere og studerende.

Partnere

NaboGO, Roskilde Kommune inkl. Musicon, Boligselskabet Sjælland, Chr. Hansen, Himmelev Gymnasium, Mille Food, Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, ZBC, Aarhus Universitet m.fl.

Status

Igangvaerende

Kontakt

Martin Thuesen, Udviklingschef