Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Yderligere 7 millioner til at styrke innovation i regionens SMV'er

30. november 2021

Vi fejrer tillægsbevillingen fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse på 7 mio. DKK til projektet Innovationsdistrikt Sjælland. Projektet, som har kørt siden 2019, har igangsat 16 innovationssamarbejder, hvor de i alt 42 deltagende SMV’er får medfinansiering, 100% finansieret ekspertise, 100% finansieret juridisk bistand fra TVC Advokatfirma og facilitering fra CORO, Co-lab Roskilde, så virksomhedernes ressourcer primært bruges til udvikling fremfor administration.

Daniel Berg Fugl, som deltager i innovationssamarbejderne Dansk Wagyu og Danske Proteinafgrøder, fortæller: ”Står man som virksomhed med en spændende projektidé, så vil jeg helt klart anbefale, at man tager fat i COROs projektledere. Innovationsdistrikt Sjælland har sikret mig det optimale grundlag for at udvikle kommercielle løsninger med de rette samarbejdspartnere, hvor jeg både er blevet matchet med private virksomheder og videninstitutioner”.

Med videninstitutionerne DTU, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Universitet og Zealand - Sjællands Erhvervsakademi og i samarbejde med virksomheder fra regionen skabes der nye løsninger, som bidrager til at løse nogle af de samfundsudfordringer, vi står over for.

Karolina E. Osipowska, direktør hos CORO, glæder sig over nyheden og supplerer: ”Med tillægsbevillingen styrkes innovation i region Sjælland, hvor løsninger udvikles og afprøves i real-life testplatforme, hvor større virksomheder stiller deres organisationer til rådighed i udviklingen. Projektlederne Christina Melgaard og Anna Emilsdóttir ser frem til at facilitere de nye innovationssamarbejder”.

CORO-sekretariatet faciliterer og understøtter innovationssamarbejderne fra matchmaking til test og validering hos markedsrepræsentanter, som kan være med til at kvalificere og markedsmodne løsningerne.

Lyder det interessant for dig? Så kontakt Christina på christina@corolab.dk eller anna@corolab.dk hør nærmere om dine muligheder. Læs mere om bevillingen her: https://lnkd.in/dJAQ79BA