Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Webinar: Juridisk Rådgivning

29. april 2020

Under projektet Innovationsdistrikt Sjælland modtager de deltagende SMV'er juridisk bistand til en værdi af op til 75.000 DKK. Stærke innovationssamarbejder, hvor nye løsninger skabes i fællesskab mellem virksomheder og videninstitutioner, går hånd i hånd med et godt juridisk fundament. Som alle andre tyer vi til nye måder at gøre tingene på i denne tid. I samarbejde med projektets samarbejdspartner, TVC Advokatfirma, afholdte vi i midten af april et webinar, hvor formålet var at give deltagerne et indblik i og introduktion til emner såsom beskyttelse af immaterielle rettigheder, aftaleformer mv. En dagsorden som var skræddersyet til at styrke SMV'erne, som har modtaget tilsagn under Innovationsdistrikt Sjælland.

Tusind tak til TVC-advokaterne for at gøre tingene på nye måder for at skabe nye muligheder! Vil du vide mere om, hvordan du kan beskytte dine rettigheder, så læs mere her: https://lnkd.in/dmmsi5W.

Innovationsdistrikt Sjælland er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og løber i perioden 2019-2021.  CORO, Co-lab Roskilde leder programmet i samarbejde med DTU, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Universitet og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi.