Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

VIL DU INDGÅ I ET COCONF-PARTNERSKAB?

21. oktober 2020

Innovatører arbejder på højtryk med at udvikle morgendagens løsninger til årets udfordringsgivere under COCONF. Ved at udarbejde løsningsforslag får de muligheden for at pitche deres idé og indgå i et COCONF-partnerskaber med ARGO, Boligselskabet Sjælland, Erhvervsforum Roskilde, Fors, JKS, Roskilde Kommune, Roskilde Kongrescenter og/eller Roskilde Kommune. Vil du være med? Så send dit løsningsforslag til info@corolab.dk senest d. 2. november med ”løsningsforslag COCONF” i emnefeltet og tilmeld dig COconference – et brag af en fest her.

Et væld af samarbejder er allerede blevet stablet på benene ved tidligere COCONF-forløb, hvor der bl.a. arbejdes på udviklingen af Klimaknappen (Climaid, NorthQ, Danfoss, Boligselskabet Sjælland og DTU), en sorteringsapp (Studerende fra Zealand og ARGO), begroninger på genbrugte materialer (Mangor & Nagel Arkitekter, Legro Gartneri, ROCKWOOL, DTU og Roskilde Tekniskskole), affaldssorteringssystem der inddrager gamification og belønninger (Annabir, Affaldskontoret, Boligselskabet Sjælland og Roskilde Kommune), et 100-dages forløb med målet om at få flere borgere i småjobs (CPH Dome, Resonans og Roskilde Kommune) og skraldefester på genbrugspladser (Studerende fra Zealand og ARGO).

Læs mere om COCONF-partnerskaber i ovenstående links.