Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Værdiskabelse til virksomheder på skoleskemaet

28. januar 2021

Rekord mange elever og studerende fra grundskolen til de videregående uddannelser var involverede i COCONF20. I alt havde hele 1300 elever og studerende udviklingen af morgendagens løsninger på skoleskemaet og succesen skal gentages til COCONF21.  

Derfor var Forum for Vidensamarbejde samlet for at videreudvikle det stærke samarbejde mellem videninstitutioner og virksomheder, som forummet danner de rette forudsætninger forSammen skabes gensidig værdi ved at styrke elever og studerendes entreprenante og intraprenante kompetencer igennem samarbejde med virksomheder om deres virkelighedsnære cases. Samtidig med, at kvalificeret arbejdskraft, der matcher virksomheders aktuelle og fremtidige behov, bliver sikret.  

"Vi har ikke været med før og det giver energi at prøve noget nyt. Det har også skabt et fællesskab mellem hold og klasser, der ellers ikke har noget med hinanden at gøre i det daglige. Vi havde en fremlæggelse lokalt på skolen med dommerpanel, hvor de så hinandens projekter og kunne blive inspireret af det. Det har betydet noget for fortællingen om, hvad man kan tage fat i, når man går på VUC - både blandt kursister og elever og blandt lærerne.” -Lis Eilterzen, VUC & HF Roskilde? 

Forummet består af undervisere, koordinatorer og facilitatorer fra videninstitutionerne Aarhus Universitet, DTU, Himmelev Gymnasium, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Handelsskole, Roskilde Gymnasium, Roskilde Katedralskole, Roskilde Tekniske Skole, Roskilde Universitet, Skt. Josefs Skole, VUC Roskilde, ZBC, Zealand – Sjællands Erhvervsakademi samt Musicon Sekretariatet Selvstarter og Vækstfabrikken Roskilde.