Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Ud i det blå

25. juni 2020

Nye måder, nye muligheder må siges at have gjort sig særligt gældende, da vi alle skulle omstille os under Corona-krisen. Derfor er flere møder rykket ud i den friske luft i ren Morten Korch-stil, hvilket har betydet, at vores projektledere Linda og Christina bl.a. har siddet til møde blandt muh’ende køer hos Bondegaarden i Østrup og med fuglefløjt midt i Sorø Skov - forhåbentlig en mødeform, som vi kan holde fast i, når hverdagen er tilbage til genkendelighed.

Coronakrisen har bl.a. betydet, at flere af vores innovationssamarbejder under Innovationsdistrikt Sjælland har genbesøgt aktivitetsplanen og tænkt ud af boksen. For nogle har det resulteret i, at senere aktiviteter er rykket frem, uddannelse af virksomheder & vidensdeling er blevet højprioriteret, nye perspektiver måtte tages til overvejelse og møderne måtte foregå virtuelt. Du kan læse mere om vores innovationssamarbejder her.