Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Stafetten gives videre og CORO får ny formand

20. december 2017

Stafetten gives videre og Kundedirektør Morten Schou Andersen fra De Forenede Dampvaskerier A/S afløser Senior Konsulent Kurt Nielsen-Dharmaratne fra Rambøll som bestyrelsesformand i CORO, Co-lab Roskilde d. 11. december 2017.

Morten Schou Andersen har i kraft af sin rolle som bestyrelsesmedlem og tovholder på netværksklyngen Diversitet bidraget med stort engagement i innovationslaboratoriet CORO.

”Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med Morten Schou Andersen, der er meget engageret og ambitiøs i arbejdet med projekter, der fører til vækst og velfærd i Roskilde Kommune. Morten er den helt rigtige profil til at fastholde og udvikle de gode samarbejdsrelationer mellem virksomheder, offentlige organisationer og vidensinstitutioner i CORO,” siger borgmester og næstformand i CORO, Joy Mogensen.

Gennem sit virke har Morten Schou Andersen løftet det ambitiøse arbejde med det rummelige arbejdsmarked og sat socialt ansvarlighed på dagsordenen til gavn for alle i Roskilde.

”Jeg bygger videre på det solide fundament og den visionære strategi bestyrelsen har lagt for CORO. Vi har allerede skabt succesfulde resultater, og jeg spår en meget positiv fremtid. Vores fælles platform, med tværsektorielt samarbejde, kan skabe endnu mere vækst og fremgang til glæde for virksomhederne i Roskilde og omegn”, udtaler Morten Schou Andersen.

”Vores medlemskab i CORO sikrer, at vi udvikler os igennem konkrete innovationsprojekter, der ellers var gået vores næse forbi. Det er med til, at vi også er en attraktiv virksomhed i fremtiden”, tilføjer Morten Schou Andersen”.

CORO takker Kurt Nielsen-Dharmaratne og Rambøll for den store indsats og deres bidrag til etableringen og stiftelsen af CORO. Rambølls engagement fortsætter, og de forbliver medlem af CORO med Kurt Nielsen-Dharmaratne som bestyrelsesmedlem.