Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Skal din organisation stille en udfordring til COCONF20?

24. marts 2020

Har I en aktuel udfordring, som I ønsker en innovativ løsning på og som samtidig bidrager til at nå FN’s Verdensmål? Og har I lyst til at arbejde med jeres målsætninger på en nyskabende måde? Så meld jer som dette års Challenger til COCONF20! Deadline er den 1. maj 2020, og der er kun få pladser tilbage.

En af sidste års Challengers, Alexandra Halberg Møller fra Dansk Retursystem, som stillede en udfordring i samarbejde med Argo, fortæller om fordelene ved at deltage til COCONF: ”Vi havde en reel udfordring, som vi ikke selv vidste, hvordan vi skulle løse. Her er COCONF et oplagt forløb at deltage i, når man søger eksterne samarbejder ift. innovative løsninger. COCONF en god mulighed for at møde aktører i lokalområdet og til at møde kommende medarbejdere - de studerende.”

Flere partnerskaber er udsprunget fra COCONF19. Et af dem er Affaldskontoret og Annabir, der arbejder på en skræddersyet løsning til affaldssortering sammen med Boligselskabet Sjælland. En del af løsningen er en informationskampagne, direkte dialog med beboerne og uddeling af sorteringsløsninger, som skal hjælpe beboerne til at blive endnu bedre til at sortere. Læs mere om sidste års løsninger og samarbejder under COchallenges.

Grib muligheden for at få kreative idéer, ny viden og konstruktive løsninger fra andre virksomheder, studerende og andre aktører i samfundet, der kan inspirere jer til at tænke nyt og anderledes. Samtidig kan I profilere jer som en virksomhed, der tager aktivt samfundsansvar og bidrager til løsninger, der skal være med til at komme i mål med FN’s Verdensmål.

COCONF er en åben innovationsplatform, hvor der skabes bæredygtige, kommercielle produkter, services og forretningsmodeller. Igennem match-making, events og innovationsdage forbindes virksomheder, organisationer, NGO’er, forskere og studerende på tværs af brancher og fagligheder til nye samarbejder.

Kontakt projektleder Katja Johansen katja@corolab.dk/tlf.nr. 2986 8728 for yderligere spørgsmål og svar samt tilmelding.