Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Roskilde sætter sig i førersædet for samkørsel

28. september 2021

Roskilde Kommune har taget styringen og giver virksomheder og uddannelsessteder to års fri adgang til at benytte appen nabogo, der er en dansk platform til samkørsel.

I september slipper vi i fællesskab koblingen og begynder udrulningen af kampagnekoncepter og kommunikationsmateriale hos Aarhus Universitet, Boligselskabet Sjælland, De Forenede Dampvaskerier A/S, DTU, Musicon-bydelen, Roskilde Gymnasium, Roskilde Handelsskole, Roskilde Kommune, Roskilde Kongrescenter, Roskilde Tekniske Skole, ZBC, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi.

CORO Co-lab Roskilde og nabogo har været katalysator for at sikre opbakning til lanceringen og koordinering af aktiviteter, der vil give mange aktive brugere og gøre samkørsel til en naturlig del af hverdagstransporten for medarbejdere og studerende i Roskilde.

Sådan kommer vi i højere gear med at reducere CO2-udledninger, trængslen på vejene og presset på p-pladserne i byen. Samtidig får den enkelte flere og bedre transportmuligheder, ligesom den øgede mobilitet giver mulighed for at spare tid og penge samt at skabe nye relationer. Vi kan alle køre og gøre en forskel!

Læs mere om initiativet på https://corolab.dk/wp/projekter/bliv-comobil/, se video der fortæller, hvordan nabogo virker på https://vimeo.com/552295388 eller se mere på nabogos hjemmeside, https://nabogo.com/da/.