Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Prepping Robot

29. april 2020

Vidste du at personale - såsom kokke og køkkenmedarbejdere - er en mangelvare i fødevarebranchen? Derfor er Gastroform, Hertech, DTU - Technical University of Denmark og Simple Feast i gang med at udvikle en skærerobot, som skal aflaste køkkenet med opskæring af blandt andet grøntsager. Robotten vil i udviklingsfasen blive testet hos Simple Feast. I fremtiden skal robotten skåne køkkenmedarbejderne, så sygdomsprocenten sænkes, og samtidig gøre det muligt for medarbejderne at fokusere på de mere værdiskabende ting i køkkenet. Dermed bidrager løsningen til lønsomhed og et bedre arbejdsmiljø.

Prepping Robot modtager medfinansiering under Innovationsdistrikt Sjælland, som er finansieret af EU's Regionalfondsmidler til at styrke innovationen i SMV'er i region Sjælland. Projektet er startet i februar 2020 og forventes afsluttet i februar 2021. Kontakt projektleder Christina Melgaard, hvis du ønsker at høre mere om projektet.