Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Panelmøde i RiConfigure Samskabelseslab

28. marts 2019

Aktivering af civilsamfundet i udvikling afklimatilpasningsløsninger står højt på dagsordenenrundt om i landet. Repræsentanter fra fire forskellige fyrtårnsprojekter, med bl.a. Fors, Roskilde Kommune, Boligselskabet Sjælland som frontløbere, mødtes for at udveksle erfaringer ogdele viden om, hvad der virker, når det handler om at få borgere, beboere og foreninger engagereti arbejdet med bæredygtige og attraktive løsninger.

'Det handler især om at gøre beboerne og brugerne interesserede, så de kan se en helt klar værdi for dem' - Per Bro, Byggechef, Boligselskabet Sjælland.

På baggrund af den gensidige læring og en række eksperimenter eller interventioner som gennemføres i de kommende to år vil RiConfigures SamskabelsesLab gøre os alle klogere på, hvordan vi bedst driver innovationsprocesseromkring eksempelvis byudvikling, der sikrer flerfunktionelle løsninger til glæde for allebrugere. Læs mere.