Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Nyt projekt under Innovationsdistrikt Sjælland: Digitaliseret Fødevaremarked

13. juli 2021

Små håndværksbaserede fødevarer er i høj kurs hos danske forbrugere, men det er en udfordring for de små fødevareproducenter at nå markedet og forbrugerne, da deres fokus er på produktudvikling og kvalitet. Derfor skal der udvikles digitale salgsredskaber for små fødevareproducenter gennem it-platformen raahandel.dk i et samarbejdet mellem Råhandel, Kattinge Kraut, Økolyst, Pods and Beans, EvigGrønt og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi

Projekt Digitaliseret Fødevaremarked vil give de lokale fødevareproducenter mulighed for at benytte digitale salgsredskaber gennem deres website, som kan gøre fødevareproducenterne til aktive, digitale sælgere. Formålet er at optimere de små fødevareproducenters vej til markedet og udvikle en UX-baseret handelsform med høj fleksibilitet og individualitet, der tilbyder forhandling og dialog med potentielle kunder.

Christian Coff, Råhandels kontaktperson for fødevareproducenter, fortæller: ”Vi glæder os over at indgå i et innovationssamarbejde med eksisterende samarbejdspartnere fra fødevarebranchen og med Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. For at kunne styrke små fødevareproducenter bedst muligt er det essentielt at udvikle os på IT-fronten, hvilket vi gør i samarbejde med Zealands studerende fra hhv. webudvikling og multimediedesign, som kommer med nytænkning og Zealands undervisere, som bidrager med deres ekspertise inden for feltet.”

Projektet modtog tilsagn under Innovationsdistrikt Sjælland, som er finansieret af EU's Regionalfondsmidler til at styrke innovationen i SMV'er i region Sjælland. Projektet gik i gang er i marts 2020 og forventes afsluttet d. 31. marts 2021, hvortil de nyudviklede salgsredskaber implementeres på Råhandels digitale platform www.raahandel.dk. Ønsker du at høre mere om projektet, så tag fat i projektleder Linda Stafsing.