Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Nye tanker om diversitet

28. maj 2018

Tipien hos Boserup Naturcenter var med til at skabe afsæt for nye tanker om diversitet da der blev afhold møde i Diversitetsklyngen. Her udfordrede Kasper J. Knudsen fra LIVING INSTITUTE bl.a. deltagerne på: ”Hvad vi helt præcist mener med begrebet ’diversitet’? Hvorfor kan forskellighed skabe bedre bundlinjeresultater? Og hvad forhindrer virksomheder og organisationer i at opnå disse resultater?”.

Mødet bar præg af mange gode drøftelser og indsigter omkring innovation som afledt effekt af en divers medarbejdersammensætning. Lotte Gerup, Senior Manager, Chr. Hansen fik inspiration til det fremtidige lederskab: "Den snak vi har nu om diversitet af personer inspirerer mig til at tænke i nye retninger. Vi skal være mere fokuseret på, hvad det kan skabe af nye muligheder, når vi giver plads til forskelligheder og ligeledes italesætte værdien af, at de er tilstede. Det giver en helt ny dimension i vores fremtidige lederskab."

"Det her forum kan skabe ringe i vandet og kan hjælpe med at sprede budskabet om at mangfoldighed er en styrke i virksomheder for så vidt at man i virksomhederne prioriterer at ruste medarbejdere og ledelse til at håndtere denne mangfoldighed. Og så er det et afgørende forum til formidling af at mangfoldighed ikke bare kan udgøre en ressource i HR sammenhæng men at det faktisk også har positive konsekvenser for bundlinjen." - Louise Tranekjær, lektor på kultur og sprogmødestudier, Roskilde Universitet. Læs mere om, hvordan Fokuseret mangfoldighedsledelse betaler sig her.