Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Nye onlineløsninger ser dagens lys med hjælp fra Zealand-studerende

28. januar 2021

12 studerende fra Zealand indgår aktuelt i praktikforløb hos CORO, hvor de vil give deres bud på nye digitale løsninger. En af de opgaver, der i disse dage bliver vendt og drejet af studerende fra fire studieretninger på Zealand, er et bud på en ny digital platform, der i et mere levende og interaktivt format kan blive et supplement til de traditionelle Teams- og Zoommøder.

12 studerende fra fire forskelle studieretninger vil i tværfaglige grupper arbejde med at udvikle løsningsforslag til tre opgaver som CORO ønsker løst. Opgaverne har alle et digitalt aspekt og er nogle, der kan skabe værdi her og nu i CORO, men som også har potentiale til at blive skaleret op i andre sammenhænge.

Den 19. januar var der kick-off, hvor de studerende blev sat ind i opgaverne. Herfra skal de i et design-thinking-forløb arbejde med henholdsvis en digital medlemszone, en online mødeplatform med en rumlig dimension eller en marketingstrategi og en hjemmeside for at understøtte et af CORO's fyrtårnsprojekter. Forløbet kører frem til 31. marts, hvor de studerende vil pitche deres løsninger. I CORO ser vi frem til at få nogle nytænkende og inspirerende bud.