Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Ny innovativ virksomhed rykker til Roskilde

30. april 2019

”Hvem kan sige ’nej tak’ til en by, der tilbyder alverdens muligheder indenfor innovation? Adgang til videninstitutioner, innovationsforløbet COCONF, fab-labs, real-life testplatforme samt organisationer, der ønsker at løfte samfundets udfordringer i partnerskaber, gjorde udslaget”- Lillian Kofod, CEO, Vent2U.   

COCONF lokkede ventilationsvirksomheden Vent2U på afveje, da CORO og partnere igen i 2018 gennemførte innovationsforløbet COCONF. Den attraktive mulighed for at afprøve og udvikle nye løsninger sammen med store organisationer i Roskilde, der stiller deres test-platforme til rådighed, er for svær at modstå, fortæller Lillian Kofod. Den innovative virksomhed fra Vejle deltog som innovatør i innovationsforløbet, hvor de blev matchet med Danfoss, Fisher Lighting, Constructa samt Leapcraft og sammen indgik de i et partnerskab om at udvikle en unik løsning til udfordringen om at skabe et bedre indemiljø på skoler stillet af IST og Roskilde Kommune, som deltager som udfordringsgiver for tredje år i træk til COCONF19.

”Gennem COCONF er CORO med til at bidrage til visionen om at tiltrække nye virksomheder og skabe et attraktivt knudepunkt for partnerskaber og derved brander vi Roskilde som den stærke innovationsby, vi er”– Karolina E. Osipowska, Direktør, CORO, Co-lab Roskilde.

Vent2U’s vision om at sikre et bedre indeliv via fremtidens ventilation med personlige præferencer, kalder på den fremmeste forskning og viden. Derfor er de blevet en del af iværksættermiljøet DTU Link i Roskilde, som giver mindre virksomheder muligheden for at indgå i et forskningsbaseret samarbejde med adgang til unikke kompetencer, værksteder og laboratoriefaciliteter. Her kan virksomheder, som Vent2U få testet og valideret deres ideer gennem viden og sparring med de største faglige kapaciteter indenfor teknologi, forskning og innovation.

Læs mere her.