Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Iværksætter-spirer på besøg i Musicon-bydelen

24. november 2020

"Vi skal blive endnu bedre til tidligt at få studerende ud i virkeligheden, hvor de kan etablere kontakt med virksomhederne og arbejde praktisk med virkelighedstro cases", siger Carsten Larsen lærer ved Roskilde Katedralskole.

60 studerende fra Roskilde Katedralskole besøgte forleden Musicon-bydelen. Som led i deres undervisning i forretningsudvikling, fik de studerende et ekstraordinært indblik i Musicon-bydelens arbejde for at skabe gode rammer for iværksætteri og mødte tre af bydelens mange iværksættere - optiker Daniel Frank Foss fra Vintage by Foss, fra Merch Fabrikken og Peter Askjær Drejer fra Tody.

I februar 2020 etablerede vi Forum for Vidensamarbejde for at fremme tættere dialog mellem videninstitutioner og virksomheder. Gennem forummet styrkes de studerendes entreprenørielle og entreprenante kompetencer, samt bygges bro fra uddannelse til erhvervsliv.

Tak Camilla Huge-Lind og resten af Musicon-bydelen for at give de studerende en god oplevelse. Sikke et fedt sted vi har i Roskilde!

Ønsker du at vide mere om Musicon-bydelens arbejde med iværksætteri og forretningsudvikling så læs mere her.