Innovations­distrikt Sjælland

Sammen styrkede vi innovationen i Region Sjælland

Få indblik i

Projektet

Hvem er involveret

Partnere

se lignende

Løsninger

Start Dialog

Kontakt

Innovationsdistrikt Sjælland


Innovationsdistrikt Sjælland styrkede innovationen i Region Sjællands små og mellemstore virksomheder. Det gjorde vi ved at støtte udviklingen af nye koncepter, nye produkter eller en nye løsning, så der blev skabt en kommerciel succes. Støtten blev givet til innovationssamarbejder, som bestod af mindst to små og mellemstore virksomheder og mindst en videninstitution, der bidrog med ekspertise til udviklingsarbejdet.

Små og mellemstore virksomheder blev matchet med de rette kompetencer fra andre virksomheder – såsom potentielle aftagere – samt nogle af Danmarks førende videninstitutioner. Samarbejdet blev faciliteret af Corolab og de små og mellemstore virksomheder fik juridisk bistand, kommunikativ hjælp til udbredelse af løsningen og 25% af timerne lagt i projektet i tilskud.

Innovationsdistrikt Sjælland gav derudover adgang til relevante aktiviteter og samarbejdspartnere, som kunne hjælpe med at føre løsningen hele vejen fra idé til realisering.

Innovationsdistrikt Sjælland blev støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løb i perioden januar 2019 – december 2022.

Corolab ledte programmet i samarbejde med DTU, Professionshøjskolen Absalon, Roskilde Universitet og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi

I IDS-Magasinet nedenfor kan du læse om resultatet af de enkelte projekter.

Det fik partnerne


Innovationsdistrikt Sjælland igangsatte 23 innovationssamarbejder.

CO-meet

Adgang til matchmaking og formidlingsarrangementer for at møde de rette samarbejdspartnere samt udbrede kendskabet til jeres løsning

CO-lab

Støtte på op til 260.000 kr. pr. innovationssamarbejde i tilskud til arbejdet med produktudvikling, prototyping og test svarende til 25% af timerne i projektet.

CO-pilots

En neutral facilitator, som understøttede arbejdet ved bl.a. at forbinde de rette samarbejdspartnere og facilitere udviklingsprocessen.

CO-creation

100% finansieret ekspertise fra videninstitutionerne: DTU, Roskilde Universitet, Professionshøjskolen Absalon og/eller Zealand – Sjællands Erhvervsakademi af en værdi op til 460.000 kr.

CO-branding

Adgang til potentielle aftagere, som kunne indgå i samarbejdet med sparring og virkelighedstro testfaciliteter for at kvalificere og markedsmodne løsningen.

CO-fund

100% finansieret juridisk bistand til en værdi af op til 75.000 kr. ex. moms pr. innovationssamarbejde til udvikling af dokumenter til fx IP-rettigheder, fordelingsnøgler, roller og ansvar.

Strategiske partnere


Løsninger


Læs mere om innovationssamarbejderne nedenfor

Kontaktpersoner

Vil du høre mere om Innovationsdistrikt Sjælland? Kontakt en af projektlederne nedenfor.

Martin Thuesen
Martin ThuesenUdviklingschef+45 25670123