Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Innovationsdage klæder unge på til fremtidens arbejdsmarked

29. oktober 2020

Gennem innovative læringsforløb, hvor eleverne arbejder kreativt og nytænkende med virkelighedsnære cases, lærer unge studerende at tænke ud af boksen, idéudvikle og prototype på virkelige udfordringer. På den måde udrustes unge mennesker til at blive mere entreprenante medarbejdere på fremtidens arbejdsplads.

Som et eksempel på dette, afholdte vi d. 27. oktober 2020 Innovationsdag på Hedehusene Skole, hvor 9. årgang udviklede idéer til at skabe en mere attraktiv Hedehusene by. Her fik eleverne indblik i en designers ’mindset’ og afprøvet processen fra udfordring til første prototype og test. Der blev bl.a. arbejdet med visionboards, tematisering, brainstorming og storyboarding og et af dagens ’takeaways’ var, at ”Fællesskab er vigtig for at gøre en by bedre”. 9. klasserne skal efterfølgende arbejde videre med idéerne – vi glæder os til at se hvad de kommer frem til ?

Dagen blev faciliteret af vores projektleder Sara Bach og Innovationsansvarlig på Zealand - Sjællands ErhvervsakademiHelle Tegner.