Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Fra COCONF til ansættelse

18. august 2021

ARGO har ansat to grupper af studerende på timebasis, med henblik på at få udviklet og testet en kombineret løsning på baggrund af de to morgendagens løsninger, som pitchede til COCONF20.

Finn Kjær, Genbrugschef hos ARGO, fortæller: ”Til COconference20 var det simpelthen umuligt at vælge mellem de to grupper af studerendes løsninger. De er begge nytænkende, realistiske og kan sikre en mere udbredt upcycling på genbrugspladserne. Efterfølgende har jeg tænkt, at hvis de to løsninger kan kombineres, så kan der ske noget helt magisk, hvor borgerinddragelsen vil favne endnu bredere med ARGOs genbrugspladser som arena.”

Udviklerne af de to løsninger, Genbrugsspillet og Give and Collect, har nu sammentænkt, hvordan et pointsystem og et interaktivt upcyclingspil kan sammentænkes. Efter påsken bliver idéen pitchet for Finn Kjær, hvorefter den fremadrettede proces fastlægges. Følg med i processen i vores nyhedsbrevet og på vores LinkedIn.