Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Digitaliseret Fødevaremarked – digitale salgsredskaber optimerer små fødevareproducenters handelsveje

28. september 2021

Hvordan hjælper vi de små fødevareproducenter med at nå markedet og forbrugerne, når deres fokus er på produktudvikling og drift? Dette satte partnerne Råhandel, Kattinge Kraut, Pods of Beans, Økolyst og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi sig for at undersøge og udvikle løsninger til i det nu afsluttede innovationssamarbejdet Digitaliseret Fødevaremarked.    

Med afsæt i den digitale it-platform råhandfel.dk blev en række konkrete løsningsforslag udviklet for at forbedre brugeroplevelsen hos slutforbrugeren såvel som hos fødevareproducenterne, der opnår fleksible og individuelle handelsveje. På den måde imødekommes nogle af de udfordringer de små fødevareproducenter står overfor i promoveringen af deres fødevareprodukter.

Innovationssamarbejdets partnere modtog tilsagn under Innovationsdistrikt Sjælland i marts 2020 og projektet løb frem til juni 2021. CORO Co-lab Roskilde faciliterede innovationssamarbejdet og er operatør på Innovationsdistrikt Sjælland, der er finansieret af EU's regionalfondsmidler til at styrke innovationen i region Sjællands SMV’er. Læs mere her.