Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Det kan betale sig at engagere sig

07. februar 2018

Det kunne BC Catering Roskilde bekræfte, da de fik tildelt Roskilde Kommunes CSR-pris 2017, for deres engegement i samfundet og det rummelige arbejdsmarked.

BC Catering har de seneste år arbejdet for, at flere ledige, der er udfordret af det gængse arbejdsmarked, får muligheden for at komme i fast arbejde – og derved blive en aktiv del af det samfund de lever i, som engagerede borgere.

Virksomheden går foran og viser at socialansvarlighed og forretning ikke behøver at være modarbejdende størrelser, men kan gå hånd i hånd.

11 virksomheder blev indstillet og fem blev normineret til prisen, som BC Catering vandt for deres jobindsat, der bl.a. har resulteret i 13 virksomhedspraktikker, to ordinære fastansættelser, to løntilskud og tre fleksjob-ordninger.

Læs mere om, hvordan BC Catering ønsker at gøre en forskel for omverden her

Prisoverrækkelsen skete i forbindelse med Roskilde Kommunes Nytårskur, hvor Logistikchef, Jesper Kvolbæk, fra BC Catering modtag CSR-prisen. Med prisen følger et tilskud til en firmaudflugt og et diplom, som symbolsk anerkendelse af BC Caterings store indsat for det rummelige arbejdsmarked.

For at opfylde nomineringskriterier til CSR-prisen skal virksomheden være en privat og kommerciel virksomhed, beliggende i Roskilde kommune. Derudover skal virksomheden opfylde et eller flere af nedenstående:

  • Virksomheden forbygger, at medarbejdere ender i langvarig ledighed, fx på grund af sygefravær.
  • Virksomheden fastholder medarbejdere, som har svært at klare et arbejde på ordinære vilkår.
  • Virksomheden rekrutterer medarbejdere, som behøver støtte i større eller mindre grad.
  • Virksomheden er en rollemodel for andre virksomheder mht. CSR og det rummelige arbejdsmarked