Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Dansk Wagyu

29. april 2020

Det eftertragtede Kobe-kød er med sin delikate smag og enestående tekstur er blevet en delikatesse i hele verden, som er svær at få fingrene i. Kødet kommer fra Wagyu-kreaturer og må kun kaldes Kobe-kød, hvis kødet kommer fra den Japanske Kobe-region. Med udgangspunkt i selv samme kreaturer med gener fra Japan, vil Larsen & Lange ApS, Fugl Food&Event, Kosakgaarden, Slagter Sørensen, Winnies pølsemageri, Professionshøjskolen Absalon og Zealand - Sjællands Erhvervsakademi udvikle et struktureret marked for Dansk Wagyu-produkter tilpasset danskernes vaner, kultur og præferencer. De nyudviklede Dansk Wagyu-produkter er første skridt mod modning af markedet og inddrager hele processen fra opdræt til middagsbordet.

Projektet modtog tilsagn under Innovationsdistrikt Sjælland, som er finansieret af EU's Regionalfondsmidler til at styrke innovationen i SMV'er i region Sjælland,  d. 26. marts 2020 og forventes afsluttet 30. september 2021. Kontakt projektleder Linda Stafsing for at høre mere om projektet.