Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

DANSK WAGYU BLEV AFRUNDET MED MANÉR

25. oktober 2021

Hvordan får vi mest ud af Dansk Wagyu-kvæg? Det blev undersøgt, da vi d. 25. august 2021 afholdte den afsluttende workshop for innovationssamarbejdet Dansk Wagyu, hvor inviterede fik et indblik i, hvordan man kan sikre en fuld anvendelse af kreaturet med understøttende forskningsresultater og nytænkende opskrifter. Du kan se nogle af opskrifter her: tatar, Wagyu-snack og svampeboullion med ravioli og Dansk Wagyu. CORO havde til workshoppen invitereret deltagere fra Simply Cooking A/SMENY DanmarkMagasin du NordErhvervsforum RoskildeZBC - Zealand Business CollegeZealand - Sjællands Erhvervsakademi, Adhoctopus, Roots4 og Gris, lam & co. forbi Professionshøjskolen Absalons innovationskøkken i Slagelse, hvor de fik mulighed for at smage på de nye opskrifter, arbejde med kødet i praksis og høre inspirerende oplæg om innovationssamarbejdets resultater.

“Det jeg synes var rigtig godt var vidensdelingen mellem uddannelsesdelen og professionsdelen samt at samle aktører fra forskellige instanser, så der blev samlet et bredt netværk. Det er givende for hele branchen, at vi har en fælles vision i den samme retning” fortæller Michael Busk, faglærer hos ZBC. Vil du høre mere om projektet? Så kontakt projektleder Christina Melgaardchristina@corolab.dk