Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Constructa ansætter to nye medarbejdere igennem projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet

28. september 2021

Kort før sommeren 2021 fik Constructas afdeling i Roskilde to udsatte ledige tilknyttet virksomheden i kort praktikforløb igennem projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Forløbene gik så godt, at de nu begge er blevet deltidsansat i virksomheden.

Per Mejer Johansen, afdelingschef hos Constructa, fortæller, at de to nyansatte løser nogle interne opgaver, som han og de øvrige medarbejdere ikke ellers har haft tid til at få løst, rigtig godt. Til stor glæde for alle medarbejdere sørger den ene for, at der er frisk frugt i køkkenet og mødelokaler er gjort klar til brug, mens den anden tager ansvar for, at firmabilen skinner. ”Vores bil har aldrig stået så skarpt, som den gør nu”, fortæller Per med et smil. ”Mohammads glæde for biler er ikke til at overse. Han er tidligere taxachauffør og han stråler, når han møder ind på arbejde og skal ordne bil. Hans smil smitter af på os andre på arbejdspladsen. Det er simpelthen så dejligt. Det er en af de vidunderlige historier, hvor vi samarbejder med de andre organisationer i projektet om at gøre en forskel.”

Per roser Roskilde Kommunes Jobcenter, som er en del af projektet, for at være med til at sikre et godt og smidigt forløb, og for at være med på sidelinjen hele vejen.

Hvis du ønsker at blive en del af projektet, så læs mere her: https://corolab.dk/wp/varig-tilknytning-til-arbejdsmarkedet/#goer-en-forskel