Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

Bæredygtige fødevaresystemer

27. maj 2021

Knap 100 deltagere i et hybrid setup var den 20. maj med til at stille skarpt på innovation inden for fødevarer. Det er en opgave som bl.a. PH Absalon, Roskilde Universitet, ZBC og Zealand har stort fokus på at bidrage til og netop værdien af vidensamarbejder var noget vi fik bekræftet af virksomhederne, hvad enten de producerer fødevarer, er teknologileverandører, tilbyder måltidskasser eller restaurantoplevelser.
Især arbejdet med at forkorte rejsen fra jord til bord, skabe synlighed omkring den og sørge for feedback den anden vej er et tema, som gik igen hos både inspirationsoplægsholderne og flere af dem som præsenterede bæredygtige løsninger. Vi fik i bogstavelig forstand smagsprøver på fremtiden, og hvis du har fået smag for mere fødevareinnovation, så læs nærmere om nogle af de innovationssamarbejder, der aktuelt kører under Innovationsdistrikt Sjælland på: CORO | Innovationssamarbejde (corolab.dk) og se video fra dagen her.

Arrangementet blev afholdt som en del af Innovationsdistrikt Sjælland og og er finansieret af EU's regionalfondsmidler til at styrke innovationen i region Sjællands SMV’er.