Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi på nye måder skaber nye muligheder.

25.02.21: Skal du med på rejsen? 

25. februar 2021

Vil du gøre en forskel for din virksomhed, sætte CSR og mangfoldighed højt dagsordenen og samtidig bidrage positivt til samfundet? 

Den 10. februar fik CORO, Co-lab Roskilde og en lang række CORO-medlemmer og samarbejdspartnere nyheden om at projektet ”Varig tilknytning til arbejdsmarkedet” fik støtte fra Danmarks Erhvervsfremmestyrelse. 

Det betyder, at vi de kommende to år vil sætte ekstra fokus på diversitet og mangfoldighed i Roskilde-området og udbygge netværket af virksomheder, der vil være med på rejsen.  

Allerede inden opstart har Roskilde-projektet tilsagn fra mere end ti virksomheder, der ønsker at bakke op og deltage i indsatsen. En af virksomhederne, der har meldt sig, er Chr. Hansen, som allerede arbejder med diversitet og mangfoldighed. 

Gennem seks klyngemøder vil vi arbejde med videndeling, kompetenceløft og skabe det bedste udgangspunkt for et givende match mellem din virksomhed og en eller flere nye medarbejdere. 

Skal du med på rejsen? Så tag fat i Karolina E. Osipowska, Direktør, CORO, på
karolina@corolab.dk