Workshop om diversitet og småjobs

05. februar 2021

Vil du være med til at åbne dørene for nye medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet, sikre arbejdskraft til din virksomhed og gøre en forskel for samfundet? Så deltag i workshop og bliv en
del af vores diversitetsindsats.

Se program her: Program og invitation for workshop om diversitet og småjobs

Diversitet og mangfoldighed er ressourcer, som kan bidrage til virksomheders udvikling, succes og vækst. Det handler om at udfolde og bruge medarbejderes forskellige kompetencer til gavn
for virksomheden, samfundet og den enkelte medarbejder. Der er behov for nye tilgange til at få alle med og ind på arbejdsmarkedet. I en diversitetsindsats med virksomheder, videninstitutioner, socialøkonomiske virksomheder og Jobcenter Roskilde skaber vi en ny model til at få mennesker, på kanten eller helt uden for arbejdsmarkedet, i arbejde. Vær med til at designe, teste og tilpasse den nye model og få hjælp til at lykkes med at implementere den. Ambitionen er en lokalt forankret indsats, hvor både virksomheder og kommende medarbejdere bliver klædt på til at møde hinanden. Der bliver tænkt lokalt og i småjobs, da det første skridt også er det største skridt.

Workshoppen giver mulighed for netværk, inspiration og ressourcer til arbejdet med diversitet. Workshoppen er den første i en række, hvor vi vil igangsætte tiltag, der kan øge mangfoldigheden i din virksomhed til gavn for bundlinjen og samfundet.

Kontakt projektleder Iben Karlsen på tlf. 22991629 eller mail iben@corolab.dk, hvis du har spørgsmål.

Eventet afholdes i forbindelse med Innovationsdistrikt Sjælland, hvor projekterne Job To Go og Cirkulær Cykeløkonomi fortæller mere om deres projekter med fokus på diversitet, kompetenceudvikling og småjobs. Innovationsdistrikt Sjælland er finansieret af EUs regionalfondsmidler til at styrke innovationen i region Sjællands SMV’er.

Tid: 05. februar 2021 kl. 13.00 - 15.00
Sted: Virtuelt