Roskilde Maduge: Sensorisk værksted - er du supersmager?

09. oktober 2019

Smag en hotdog toppet med insekter, når elever fra ZBC og studerende fra ZEALAND serverer sensoriske oplevelser hos Grundsmag. Hvem ved, måske er du en umami-mester, sensorisk nørd eller supersmager, når grundsmage og sanser kommer i spil?

Kom forbi restauranten Grundsmag, når Gourmetslagterelever fra ZBC og Ernærings- og Fødevareteknologistuderende er værter for et sensorisk pop-up værksted i hjertet af Roskilde. Eksperimentér med grundsmage, sanser og dit eget mod, når der serveres sensoriske oplevelser med bl.a. hotdogs, økologisk kød, insekter og kemi på menuen. Eftermiddagen står med andre ord på kendte såvel som nye smagsoplevelser og måske det, som fremtiden bringer, når de studerende sætter rammerne for sensorisk nørderi.

Sted: Grundsmag, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Dato: 9. oktober 2019

Tid: Kom forbi mellem kl. 15:30-17.30

Det er gratis at deltage i arrangementet og der vil blive serveret smagsprøver mv. efter først-til-mølle-princippet.

Har du sprørgsmål, er du velkommen til at kontakte innovationskonsulent Anna Emilsdóttir på mail: anna@corolab.dk eller tlf: 30115767.