Klyngemøde for bæredygtighed

16. januar 2019

Cirkulær økonomi – hvordan gør vi det konkret og til en god forretning?

Det kan du som innovatør, forsker eller potentiel samarbejdspartner fra virksomheder og organisationer være med til at svare på, når vi mødes for at blive inspireret og udvikle et nyt projekt om genanvendelse af materialer i tøj.

Arrangementet giver mulighed for at få viden om tiltag inden for cirkulær økonomi og netværke med interessante aktører, som kan være med til at realisere et ambitiøst koncept, der vil behandle og afsætte indsamlet tekstilaffald til producenter som kan bruge det igen og igen og…

Projektet vil kunne skabe gennemsigtighed i nye værdikæder og reducere klimabelastningen. Deltag og vær med til at præge projektet sammen med bl.a. ARGO. Bemærk at mødet fortrinsvis er for COROs medlemmer. Ved interesse kontakt da sekretariatet.

Dato: 16. januar 2019.

Tid: kl. 09.00-12.30.

Sted: Gensalgsbutikken, Vestre Hedevej 32, 4000 Roskilde.

Tilmeld dig her  senest den 11. januar. Ring eller skriv til Karolina E. Osipowska på 3162 3217 eller karolina@corolab.dk, hvis du har spørgsmål.

Program

9.00 Velkomst ved CORO

9.10 Introduktionsrunde

9.30 Nye tiltag hos ARGO v. Finn Kjær

9.45 Status på cirkulær økonomi - hvilke udfordringer står vi overfor og hvad skal mulige forretningsmodeller fokusere på? ved Henriette Melchiorsen, Projektleder på National Cirkulær Økonomi Hub, Lifestyle & Design Cluster

10.30 Kaffepause

10.45 Præsentation af WAW's løsning på ARGO's udfordring i COCONF18 ved Steen J. Østergaard

11.00 Workshop inkl. frokost, hvor der arbejdes på afklaring og udvikling af et konkret projekt