COCONF19: Kick-off

10. september 2019

Sæt kryds i kalenderen d. 10. september 2019 kl. 12.30 - 19.00, når vi afholder Sommertræf og COCONF19 Kick-off i Roskilde Kongrescenter. Her får du mulighed for at blive inspireret, deltage i workshops og finde nye måder at arbejde med FN’s Verdensmål, der kan skabe forandring i din virksomhed og verden.

Du kan møde potentielle samarbejdspartnere og organisationer, som efterspørger løsninger på udfordringer, som kun kan løses i fællesskab. Her får du indblik i de forskellige COchallenges ved dette års COCONF innovationsforløb, som præsenteres af udfordringsgiverne:

  • Argo og Dansk Retursystem
  • Boligselskabet Sjælland
  • Rambøll og Mangor & Nagel
  • ROCKWOOL Intl. A/S
  • Roskilde Kommune
  • Roskilde Universitet

Gå på opdagelse i stande og deltag i workshops, hvor du får en inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du gennem partnerskaber får verdensmålene integreret i din virksomhed. Måske har du de produkter, løsninger, nye forretningsideer eller den viden, som de andre virksomheder efterspørger?

Dagens sidste del byder på inspirerende oplæg og giver dig rig mulighed for at netværke med andre virksomheder i Roskilde og omegn, mens du får lidt godt at spise og drikke. Her kan du møde andre organisationer, innovatører, investorer og andre fagfolk, som også er optaget af, hvordan vi sammen kan starte lokalt for at forandre globalt.

Dagen arrangeres af CORO i samarbejde med Roskilde Kommune, Erhvervsforum Roskilde og Roskilde Kongrescenter.

Ring eller skriv til Katja Søgård Johansen tlf.: 2986 8728 eller mail: katja@corolab.dk, hvis du har spørgsmål i forbindelse med arrangementet.

Det er gratis at deltage, vær dog opmærksom på et no-show gebyr.

Tid: 10. september 2019 kl. 12:30-19:00

Sted: Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 5, 4000 Roskilde

Program: Følger