Bæredygtige fødevaresystemer

20. maj 2021

Deltag og bliv inspireret til, hvordan måltiderne i din organisation og dit hjem kan bidrage til miljø- og klimamålsætninger samt social og økonomisk bæredygtighed.

Vi har alle en rolle at spille i udviklingen af mere bæredygtige fødevaresystemer, hvad enten det handler om sundhed og ernæring, miljø og klima eller oplevelser og erhvervsudvikling i fx landdistrikter. Du har nu mulighed for at blive præsenteret for en række helt nye løsninger, udviklet under Innovationsdistrikt Sjælland, og gå i dialog med innovatørerne bag, så du får inspiration til at handle anderledes og evt. hjælpe dem videre i deres kommercialiseringsproces.

Teknologier, digitale værktøjer, netværk og værdikæder samt påvirkninger af forbrugsvaner er alle en del af løsningen i bæredygtige fødevaresystemer med nye organiseringer, processer, produkter og services samt markeder. Få svar på, hvilke tiltag du kan være med til at iværksætte for at skabe positive forandringer.

Temaet er et godt eksempel på, hvordan vi er nødt til at
samarbejde på tværs af sektorer for at lykkes.

Tryk på tilmeldingsknappen og vær med den 20. maj 2021 klokken 12.00-15.00 på Roskilde Universitet

Læs mere her: Invitation bæredygtige fødevaresystemer og GF_20.05.2021