Klyngemøde for Diversitet - Få flere og mere ind i den cirkulære fremtid

27. februar 2020

Skal du være med til at udnytte ressourcerne bedre – menneskeligt, miljømæssigt og økonomisk – og skabe beskæftigelse lokalt i Roskilde?

Er du klar til at hjælpe udsatte borgere i Roskilde videre til ordinære jobs og vil du være med i en samarbejdsalliance, som giver menneskelig, miljømæssig og økonomisk værdi? Så er du en vigtig aktør i vores nye projekter, som vil blive udviklet under COROs Diversitetsklyngemøde hos Orange Makerspace. Sammen med aktører fra hele værdikæden kan du byde ind i konkrete, lokalt forankrede projekter, som skaber arbejdspladser samt forlænger ressourcer og produkters levetid til gavn for miljøet. Dette vil kunne bidrage til at nå FN’s Verdensmål #8 Anstændige jobs og økonomisk vækst samt #12 Ansvarligt forbrug og produktion. Sammen vil vi arbejde for en grøn og cirkulær fremtid, hvor vi udnytter ressourcer bedre og hjælper udsatte borgere.

Foruden mulighed for at netværke og indgå i workshops omkring cirkulær økonomi for cykler og tekstiler byder dagen på let morgenmad samt frokost to-go.

Kontakt projektleder Sarah Krogh på tlf. 2965 2999 eller mail sarah@corolab.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte et projektforslag forud for arrangementet.

Tid: 27. februar 2020 kl. 09.00 - 12.30
Sted: Orange Makerspace, Hal 7 / Musicon, Penselstrøget 66, 4000 Roskilde
Program: Se programmet for dagen her