Roskilde Festival ansætter 3 nye medarbejder gennem projektet


Roskilde Festival Gruppen har hilst hele tre kandidater fra projekt Varig tilknytning til arbejdsmarkedet velkommen på arbejdspladsen. Festival Gruppen har i mange år arbejdet med frivillige, diversitet og mangfoldighed i organisationen, og med deres deltagelse i dette projekt gør de ingen undtagelse, hvor de tænker i alternative stillinger som småjobs. På den måde bidrager de til at udsatte ledige kan få en plads i organisationen og en tilknytning til arbejdsmarkedet igen samtidig med at de får løftet flere forskellige opgaver inden for blandt andet administration og drift.

Susanne Riehn Bach, som er buddy for en af kandidaterne og den vej igennem har bidraget til onboarding på arbejdspladsen, udtaler:
”At agere buddy har egentlig været ganske ligetil. Min nye kollega er faldet godt ind i teamet fra dag et og har påtaget sig flere opgaver, end vi havde regnet med. Vi har derfor sammen besluttet at udvide timeantal og opgaver. Det er dejligt med ekstra hænder på kontoret”.

Med Roskilde Festival Gruppens mange års erfaring inden for social ansvarlighed var det naturligt for organisationen at indgå i projektet om at gøre en forskel og hjælpe udsatte ledige ind på arbejdsmarkedet. Trods et par travle år med COVID-19 restriktioner, omlægning af projekter og koncerter samt udvikling af nye initiativer, går Gruppen ikke ned på deres værdisætning om at bidrage til at løfte mangfoldigheden på arbejdspladsen og skabe arbejdskraft til flere nye medarbejdere.

Tak for den vidunderlige indsats og for sammen med resten af partnergruppen i projektet at gøre en forskel!

Varig tilknytning til arbejdsmarkedet er støttet af EU-socialfondsmidler og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i perioden marts 2021 til og med marts 2023.