Bliv medlem

Mangfoldigheden er vores største styrke. CORO går på tværs af sektorer, og aktiverer 12.000+ medarbejdere og 46.000 studerende i åbne innovationsprocesser. Du kan tage del i vores innovative økosystem ved at blive medlem som virksomhed, videninstitution, offentlig organisation eller noget helt fjerde.

Kontakt Direktør Karolina E. Osipowska på 31623217 eller karolina@corolab.dk, hvis du vil vide mere.

COconference er det perfekte sted at få afprøvet, om vores idéer vil virke i praksis. Vi får lov til at tænke ud af boksen og være ekstra kreative i sådan en proces. Samtidig har det i høj grad været muligt at lave løsningsforslag med andre innovatører fx Damgaard Rådgivende Ingeniører, Danfoss, SC Nordic, isoplus og Racell i løsningsforslaget til Fors A/S.

– Jesper Jøns Rømer, partner hos Damgaard Rådgivende Ingeniører.

"Det overordnede tema om bæredygtighed berører næsten alle dele af samfundet. Det er noget, vi som videninstitution er nødt til at forholde os til – både i forskningen og i vores øvrige virksomhed."

– Peter Kjær, Prorektor Roskilde Universitet

"Ofte opfatter innovatører hinanden som konkurrenter, men med COconference, er der skabt en tryg platform, der opfordrer til samarbejde og synergi mellem virksomheder."

– Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt, Teamleder for Energi & Forbrug, Civilingeniør, Boligselskabet Sjælland

”COconference er fantastisk for de studerende, fordi de får lov at arbejde med ægte udfordringer fra erhvervslivet og den offentlige sektor, og dermed kan komme ud og prøve sig selv af i praksis på en helt ny måde.”

– Jan Nepper Bjerre, Adjunkt med speciale i udviklingen af fremtidens velfærdssamfund, Absalon Professionshøjskole

Medlemsfordele

Bliv medlem af CORO og få adgang til de mange medlemsfordele.

 • CO-lab

  Du får adgang til testplatforme, udstyr og faciliteter. Få udviklet, afprøvet og implementeret dine nye koncepter, forretningsmodeller og produkter hos Roskilde Festival, Roskilde Kommune, RUC, DTU eller andre medlemmer.

 • CO-creation

  Som udfordringsgiver, innovatør eller testplatform deltager du i udviklingsprojekter sammen med vidt forskellige aktører. I workshops, hackathons, innovationsforløb eller projektgrupper, samskaber vi nye løsninger.

 • CO-pilots

  Du bliver sat sammen med de rette partnere, der kan føre dig videre i din innovationsproces. Få fx hjælp til projektledelse, udvikling og kvalificering af din ide, involvering af brugere eller udbredelse af din løsning.

 • CO-meet

  Du bliver inspireret til bl.a. medlemsmøder, klyngemøder og events, hvor du kan hente inspiration og skabe nye relationer til mulige samarbejdspartnere. Kom og få input til din forretning gennem vidensdeling i netværket.

 • CO-brand

  Du indgår i et strategisk partnerskab, hvor du opnår større og gensidig opmærksomhed samt styrker de positive associationer forbundet med dit brand. Sammen når vi nye målgrupper og forstærker din markedsposition.

 • CO-fund

  Vi mobiliserer og puljer de ressourcer, der skal til for at realisere dine idéer og skalere løsninger op globalt. Du får adgang til CORO som ekstern udviklingsafdeling og mulighed for at indgå i ansøgninger om projektmidler, hente sponsorater mm.

VÆR MED
I CORO

Vil du være med til at skabe vækst vi er stolte af? Send Direktør Karolina E. Osipowska en mail og få sat et møde op, hvor vi kan få en uforpligtende snak om et medlemskab.

Medlemsbidrag

Bliv en del af et innovativt økosystem og sæt retningen.

Medlemskategori

Pris

Kommune 1 000 000 DKK/år
>500 ansatte 150 000 DKK/år
301-500 ansatte 75 000 DKK/år
151-300 ansatte 50 000 DKK/år
26-150 ansatte 25 000 DKK/år
5-25 ansatte 10 000 DKK/år
<5 ansatte 5 000 DKK/år