december, 2022

08dec12:0016:00COjul og fejring af Varig tilknytning til arbejdsmarkedet Vær med til at fejre afslutningen på projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet

Eventbeskrivelse

Hvordan lykkes vi med en ny beskæftigelsesmodel? Kom og lav din egen konfekt, og vær samtidig med til at fejre afslutningen på projektet Varig tilknytning til arbejdsmarkedet til dette års julearrangement.

Med hygge som samlingspunkt mødes vi – nye som kendte – og sender hinanden godt afsted ind i julemåneden med ønsket om en glædelig jul. Dagen byder på en række COsurprises foruden glögg, gourmet-hotdogs og et konfektværksted, så du kan sikre dig knaset til ganen til dig og familien.

Vi dykker ned i, hvad skal der til for at vi lykkes med at få ledige tilknyttet arbejdsmarkedet. Vi præsenterer metoder, resultater og gode historier og kommer med bud på skalering af en ny beskæftigelsesmodel. Og vi inviterer til videndeling mellem kommuner, virksomheder, socialøkonomiske virksomheder og videninstitutioner.

Tilmeld dig, og inviter din kollega allerede i dag. 

Tidspunkt: kl. 12.00 – 16.00

Lokation: Roskilde

Nærmere program følger.


    Tilmeld nyhedsbrev

    Ved tilmelding giver du samtykke til at billeder, film og deltagerlister fra eventet må gøres offentlig tilgængelige, og at Corolab må kontakte dig i forbindelse med andre events, som kan have relevans for dig.

    Tid

    (Torsdag) 12:00 - 16:00

    X